Presentaties

Nathalie vindt het erg leuk om over haar boek, en haar transitie van man naar vrouw te praten. Ze geeft dan ook graag presentaties op locatie.

Scholen

Presentaties op scholen (met name in het voortgezet onderwijs) doet Nathalie graag. Maar een bedrijfs presentatie is ook een mogelijkheid. Hoe ga je er nu eigenlijk mee om als een werknemer (ster) naar buiten brengt dat hij of zij een transitie aan gaat. Vaak is de persoon in kwestie nog niet in staat om er open over te praten, dit omdat ervoor uit durven komen een hele stap is voor iemand in deze situatie. Inmiddels heeft Nathalie al heel wat ervaring opgedaan hiermee en kan ze er dus ook fantastisch over vertellen.
Het afgelopen jaar is ze op uitnodiging van het Udens College sector Havo / Vwo te gast geweest in alle 4e klassen. Vrij weinig leerlingen waren bekend met het onderwerp Genderdysforie, en door middel van haar voorlichting werden het uiteindelijk een paar geweldige dagen. Vooral na afloop kreeg ze diep respect van de leerlingen op de manier waarop ze zo open en eerlijk had verteld. Er kwamen veel vragen los en er werd heerlijk gediscussieerd.
Kortom, tijdens een paar leuke en vooral gezellige uurtjes werd samen ontdekt wat het aangaan van een geslachtsverandering nu eigenlijk inhoudt.

Transgender gevoelige mensen

Graag laat Nathalie zich uitnodigen op bijeenkomsten van transgender gevoelige mensen. Ze wil graag haar ervaringen delen. Nathalie was onder anderen  te gast bij : Vrouwen van Nu, Anders Gewoon Hasselt Belgie, T&T Eindhoven, En nog veel meer ……………..

TV Optredens

Nathalie was onder anderen te gast bij: Paul de leeuw, Spuiten en Slikken, van Hier tot Tokio, Louisa & Rosanne (TLC), en nog vele anderen programma’s

Geïnteresseerden

Heeft u, na het lezen van het boek, vragen aan Nathalie ook dan staat zij graag open voor een ontmoeting waarin zij open en eerlijk haar verhaal wil doen.

Voor meer informatie neemt u contact op met Nathalie. info@nathalievanvugt.net